Meest gestelde vragen

Hieronder tref je een overzicht van de meest gestelde vragen


Vraag:

Is 123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR wel echt voordeliger ? 
Antwoord:
Termen als 'Goedkoper' en 'Voordeliger' zie je standaard in elke webwinkel. Het verschil is dat 123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR ook écht veel goedkoper is. Soms wel tot 60% goedkoper, dat kun je gemakkelijk zelf vergelijken. Wij houden de prijzen van andere aanbieders ook in het oog en passen indien nodig onze prijs aan. Wij doen niet aan kortingscodes of zogenaamde 'sale' met gigantische kortingen zoals andere aanbieders je vaak willen verleiden. 123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR heeft gewoon altijd en direct voor iedereen dé laagste prijs. Vergelijk ons zelf maar !Vraag:

Er zijn zoveel webwinkels, waarom zou ik bij 123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR bestellen ?
Antwoord:
123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR staan al vele jaren bekend als betrouwbare webwinkel, waarom je bij 123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR zou bestellen of toch ergens anders....? Die keuze mag je zelf maken. Wat we wel kunnen zeggen is dat wij voor service en kwaliteit gaan, snel en direct alle artikelen uit voorraad kunnen leveren vanuit ons eigen magazijn, gegarandeerd dé goedkoopste zijn, gratis verzenden binnen Nederland en België, de grootste keuze van kwalitatieve producten bieden, een goed bereikbare en deskundige klantenservice hebben, jouw privacy, veiligheid en discretie heel serieus nemen, alle gangbare betaalmethoden bieden of veilig achteraf betalen, uitgebreide bezorgopties bieden, een overzichtelijke webwinkel hebben met uitgebreide productinformatie, en nog veel meer. 123DILDO en 123BUTTPLUG zijn onderdeel van Planet-Earth, een krachtig bedrijf met al vele jaren ervaring in de verkoop van erotische producten en inmiddels vele duizenden tevreden klanten. Maar wij laten de keuze bij jou.....


Vraag:

Gaat 123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR eigenlijk wel veilig om met mijn gegevens ? 
Antwoord:
Absoluut! Als bedrijf hebben wij de zaken goed op orde en daar zijn wij best een beetje trots op. 123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR is onderdeel van Planet-Earth, een professionele organisatie met de nieuwste softwaresystemen en de hoogste graad van internetbeveiliging. De gegevens die je ons verstrekt in de webwinkel worden absoluut veilig verzonden en opgeslagen. Wij maken gebruik van eigen servers, ICT en software welke worden beheerd door Planet-Earth BV, ons eigen facilitaire bedrijf, de 'kluis' voor jouw gegevens waar niemand bij kan. Overigens is het ook mogelijk om een éénmalige bestelling te plaatsen zonder een klantaccount aan te hoeven maken.


Vraag:

Hoe wordt het assortiment van 123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR bepaald en hoe wordt daarbij op kwaliteit gelet ?
Antwoord:
Het enorme assortiment van 123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR is in de loop van de jaren ontstaan, een groot deel producten maakt deel uit van een vast assortiment, een ander deel wisselt steeds. Wanneer nieuwe producten op de markt komen bestellen wij er eerst gewoon één, die wij beoordelen op een prijs-kwaliteit verhouding. Het gaat ons niet om zoveel mogelijk producten te kunnen verkopen, maar alleen om producten waar wij echt achter kunnen staan. Service en Kwaliteit staan bij ons voorop. Wij hanteren eerlijke prijzen en zijn ook echt de goedkoopste, vergelijk ons zelf maar !


Vraag:
Wordt mijn bestelling discreet verzonden ?

Antwoord:
Absoluut! 123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR is zich zeer bewust van het belang om discretie te waarborgen. Jouw bestelling wordt verzonden in een blanco doos zonder enig kenmerk van onze webwinkel. Wij verzenden ook nooit reclame of facturen naar je huisadres, de factuur zit bijgevoegd in het pakket of kun je downloaden/printen vanuit je klantaccount.


Vraag:
Kan ik mijn bestelling op een ander adres, bijvoorbeeld van vrienden of op het werk laten bezorgen ?

Antwoord:
Ja, wij kunnen je bestelling verzenden naar een ander adres dan het factuuradres. Binnen het klantaccount kunt je meerdere verzendadressen aanmaken. Bij het afronden van jouw bestelling heb je de keuze om een ander verzendadres te selecteren. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om je pakket te verzenden naar een PostNL afhaalpunt of een Kiala afhaalpunt. Eventueel is avondbezorging per koerier mogelijk op alle avonden behalve op zondag. Avondbezorging bieden wij standaard gratis aan als verzendmethode.


Vraag:
Ik wil niet dat mijn pakketje bij buren wordt bezorgd mocht ik niet thuis zijn, kan dat geregeld worden ?

Antwoord:
Er zijn meerdere mogelijkheden om te voorkomen dat jouw pakketje bij buren wordt afgeleverd. Je kan bij 123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR zelf de gewenste afleverdag en tijd kiezen zodat je weet dat je dan thuis bent. Je zou kunnen aanvinken dat jouw pakketje alléén op het huisadres bezorgd mag worden, als je dan niet thuis zou zijn gaat het pakketje mee terug met de bezorger om vervolgens de volgende dag nogmaals te bezorgen. Misschien zou je liever het pakketje in de avonduren bezorgd willen hebben, ook dat is mogelijk. Jouw voorkeur kun je selecteren tijdens het afronden van je bestelling. Het is natuurlijk ook mogelijk om jouw pakket rechtstreeks naar een afhaalpunt te verzenden met Pakjegemak van PostNL of met Kiala. Je kiest zelf het afhaalpunt bij jou in de buurt waar je het pakketje af kunt halen wanneer het jou uitkomt. Meestal kan dit ook 's avonds en zelfs op zondag. Voor Pakjegemak van PostNL kun je zelfs aangeven of jouw pakketje de volgende dag extra vroeg bezorgd moet worden op de gekozen afhaallokatie. Je kan het pakketje in de meeste gevallen dan al vanaf 8:30 uur 's morgens afhalen. Alle pakketten die wij verzenden worden in zowel Nederland als België de volgende dag bezorgd. Verzending naar een Kiala-punt duurt in de regel 1 dag langer, houdt hier rekening mee. Als Standaard Gratis verzendmethode bieden wij zelfs bezorging dezelfde dag; Bestel je voor 13:00 uur dan wordt jouw pakketje al dezelfde avond door de koerier bij je bezorgd tussen 17:30 en 22:30 uur binnen heel Nederland m.u.z. van de eilanden. Avondbezorging is mogelijk op alle avonden behalve op zondag. Avondbezorging per koerier bieden wij standaard gratis aan als verzendmethode. 


Vraag:
Waar vind ik een kortingscode en hoe werkt dat ?
Antwoord:
123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR hanteert eerlijke prijzen die altijd én voor iedereen het voordeligst zijn. Zelfs met de kortingscodes en zogenaamde 'sale' bij andere aanbieders ben je bij 123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR nog voordeliger uit, zonder poetspats. Vergelijk ons zelf maar !  Maar met speciale gelegenheden heeft 123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR ook wel een kortingscode hoor, deze gebruiken is heel simpel. Een kortingscode, de naam zegt het al, geeft extra korting op ons assortiment of op een specifiek product. Nadat je alle gewenste artikelen hebt toegevoegd aan uw winkelwagentje kun je jouw kortingscode invoeren bij het afronden van de bestelling. De korting wordt dan direct in mindering gebracht waarna je kunt afrekenen. Is de kortings-code foutief of niet meer geldig dan zal het systeem hier een melding van geven. Het is niet mogelijk meerdere kortingscodes te gebruiken. Soms is een kortingscode enkel geldig vanaf een bepaald aankoopbedrag of alleen voor een specifiek artikel of artikelgroep. Let op: Als je vergeten bent je kortingscode te gebruiken bij het afronden van je bestelling dan is dit achteraf niet meer mogelijk op betreffende bestelling omdat wij handmatig geen kortingen kunnen toevoegen. Je kunt jouw kortingscode natuurlijk wel bewaren en deze later gebruiken op een eventuele nieuwe bestelling.Vraag:
Ik wil een artikel ruilen of retourneren, hoe kan ik dit doen ?

Antwoord:
Ruilen of Retourneren is geen probleem bij 123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR. Producten die je wilt ruilen of retourneren kun je gemakkelijk vanuit jouw klant-account bij ons melden. Als je had besteld zonder een klantaccount aan te maken dan kan dat hier. Na je RMA melding neemt onze klantenservice contact met je op per email met eventuele instructies, wacht hierop voordat je het product retour stuurt. Je hebt het recht je bestelling (of een deel daarvan) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt altijd het volledige aankoopbedrag inclusief eventueel betaalde verzendkosten gecrediteerd. De kosten van de retourzending van jou thuis naar ons magazijn zijn, op uitzonderingen na, voor eigen rekening. De kosten voor het verzenden met PostNL bedragen € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de tarieven van andere vervoerders de website van betreffende vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Na ontvangst van jouw retourzending zullen wij vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag in de meeste gevallen nog dezelfde dag, uiterlijk binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na aanmelding van jouw RMA terugboeken mits de product(en) reeds in goede orde retour ontvangen zijn. Om hygiënische redenen kunnen producten uitgesloten zijn van ruilen en/of retourneren. Zie onze Algemene Voorwaarden voor uitgebreide informatie omtrend Ruilen en/of Retourneren.

 


Vraag:
Heb ik garantie op de bij 123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR gekochte producten ?

Antwoord:
Jazeker, op alle door ons aangeboden producten heb je gewoon garantie aangaande vervoersschade. Je mag er vanuit gaan dat je producten in 100% goede staat ontvangt. Voor een deel van ons assortiment zijn er garantie-termijn van bijvoorbeeld 6 maanden of 12 maanden. In een kort antwoord zijn de garantie-termijnen lastig aan te geven omdat dit verschilt per artikelgroep en/of fabricant. In onze Algemene voorwaarden is hier meer over te lezen. Onze klantenservice verteld je hier ook graag meer over. 123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR handelt geheel volgens de wet 'kopen op afstand' en verbindt zich daarnaast aan de voorwaarden van een aantal webwinkel-keurmerken.
Onze klantenservice krijgt regelmatig te maken met verzoeken tot garantie die redelijkerwijs niet onder garantie kunnen vallen. Een dildo die in de magnetron opgewarmt wordt maar daar niet zo goed tegen kan, een cockring die in het heetst van de strijd kapot getrokken wordt of een buttplug die gebruikt is met een verkeerd glijmiddel of gereinigd met een agressief schoonmaakmiddel, zijn hier voorbeelden van. Onze klantenservice heeft een grote kennis van de producten, de materialen en de toepasbaarheid van producten en zal alles zorgvuldig afwegende hier een bindend besluit over nemen of bij twijfel dit doorzetten naar de klantenservice manager die hier een al dan niet herzien besluit over neemt.Andere vragen of opmerkingen ?

Heb je nog andere vragen, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is van 9:00 uur t/m 22:00 uur bereikbaar, telefonisch, via de live-chat in de webwinkel, via het contactformulier of per email. Heb je reeds een klantaccount bij 123DILDO/123BUTTPLUG/123VIBRATOR maak dan gebruik van het ticketsysteem binnen je klantaccount. Tickets worden altijd met voorrang en zoveel mogelijk direct behandeld door onze klantenservice.