Welkom bij 123DILDO


123DILDO is gegarandeerd de goedkoopste Dildo en Buttplug webwinkel met dé grootste keuze. Goedkoper bestaat niet ! Het assortiment bestaat alleen uit kwalitatieve producten waar wij volledig achter staan. Met eerlijke concurrerende prijzen, gratis verzending binnen Nederland en België en hét grootste assortiment dildo's, buttpluggen en vibrators kunnen wij met recht zeggen dat 123DILDO dé beste keuze is. Vergelijk ons zelf maar.


Onze klantenservice gaat voor de beste service en weet echt alles over het assortiment. Dus als je een vraag hebt, kan je altijd bellen, met ons chatten, mailen of reageren via het contactformulier. Heb je reeds een klant-account bij 123DILDO, stel dan je vraag gemakkelijk via een ticket binnen je klant-account. Tickets worden altijd met voorrang en zo mogelijk direct behandeld. Wil je liever een éénmalige aankoop doen en geen klantaccount aanmaken, ook dat is mogelijk.


Het bedrijf, de webwinkel en het assortiment


123DILDO is als merknaam onderdeel van Planet-Earth, een krachtig bedrijf met jarenlange ervaring in de verkoop van erotische producten. Door de grote inkoopkracht die wij als bedrijf hebben opgebouwd kunnen wij concurrerende prijzen bieden. Wij streven er naar alle producten direct uit voorraad te kunnen leveren vanuit ons eigen magazijn. De webwinkel van 123DILDO is zoveel mogelijk gericht op jouw winkelgemak. De vele producten zijn toch gemakkelijk te vinden en elk product heeft duidelijke foto's en een uitgebreide productomschrijving. Wij bieden alle gangbare betaalmethoden en er zijn meerdere verzendopties beschikbaar zoals zelf je bezorgdag en -tijd kiezen. Maar natuurlijk ook Pakjegemak of Kiala. En het leuke is, de verzending is altijd gratis binnen Nederland en België!


Wij garanderen jouw privacy, discretie en veiligheid in onze webwinkel. Persoonlijke gegevens die je ons stuurt, worden gecodeerd naar ons verzonden (SSL), verwerkt en opgeslagen in een beveiligde omgeving. Niemand heeft iets met jouw gegevens of wat je besteld te maken, daar zorgen wij voor. Onze servers, ICT en software worden beheerd door Planet-Earth BV, ons eigen facilitaire bedrijf, de 'kluis' voor jouw gegevens waar niemand bij kan. Uiteraard wordt jouw bestelling verzonden in een blanco doos zonder enig kenmerk van onze webwinkel.


Heb je vragen of opmerkingen ?


Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is van 9:00 uur t/m 22:00 uur bereikbaar, telefonisch, via de live-chat in de webwinkel, via het contactformulier of per email. Heb je reeds een klant-account bij 123DILDO maak dan gebruik van het ticketsysteem binnen je klantaccount. Tickets worden altijd met voorrang en zoveel mogelijk direct behandeld door onze klantenservice.

 


Of bezoek onze andere webwinkels