123BLOG-123dildo-123-dildo-buttplug-vibrator-sextoys-seksshop-seksspeeltjes  

 

 

 

Dildo algemeen:

Je kunt een dildo op veel manieren gebruiken. De meeste mensen gebruiken de dildo echter voor penetratie, dat kan vaginaal zijn en je kan een dildo ook gebruiken voor anale inbreng. Wanneer je een dildo bij je partner wil inbrengen is het belangrijk om dit van tevoren goed te bespreken met je partner. Communicatie voor, tijdens en na de seks is sowieso belangrijk. Geef aan wat je geil vindt en wat juist niet. Dit verreikt je sexleven!

Tijdens het gebruik van een dildo is het zeer belangrijk dat je voldoende glijmiddel gebruikt. Met een goed glijmiddel kun je meer genieten van seks en het nog opwindender maken. Het vergroot niet alleen de gevoeligheid van de vagina, ass en penis, veel mensen ervaren het gladde gevoel van glijmiddel ook als prettig, het geeft een geile seksuele opwindeng en je beleeft meer sensatie. Gebruik een goed glijmiddel.123DILDO heeft een zeer groot assortiment aan glijmiddelen.


Soorten Dildo's:

Er zijn ontzettend veel dildo's te koop, van kleine bescheiden dildo's tot extreem grote dildo's. Er is een enorme variatie in diameter, lengte, materiaal, kleur, merk en prijs. Hieronder vindt je alles gerangschikt:

Realistic Dildo's
Normale Dildo's
Dubbele Dildo
Opblaasbare Dildo
Vibrerende Dildo    
Extreme Dildo
Glas Dildo
Voorbind Dildo
Fist Dildo
Handler Dildo


Maar hoe weet je nou welke je moet kiezen? Eigenlijk is het simpel. Wanneer je nog nooit een speeltje hebt gebruikt, dan is het verstandig om eerst eens te kiezen voor een simpel en niet te groot model. Kijk eens op www.123DILDO.com  hier vindt je de grootste collectie kwalitatief en goedkope dildo's, met duidelijke foto's en uitgebreide informatie.

 

Gebruik Dildo's:

Het gebruik van een dildo is niet zo lastig als je misschien denkt. Het is vooral proberen en experimenteren. Het is van groot belang om voldoende glijmiddel te gebruiken. Ga niet meteen stoten, maar bouw het langzaam op. Wanneer je een dildo bij je partner wil gebruiken, probeer dan vooral de sensatie voor je partner te verbreden door eerst kleine subtiele bewegingen te maken. Langzaam en beheerst schuif je de dildo naar binnen en weer terug, draai de dildo voorzichtig rond. De kans is dan een stuk groter dat jouw partner zal genieten, en een orgasme zal beleven, omdat je partner een volledig nieuwe manier van stimulatie krijgt, die zorgt voor een veel grotere sensatie dan de vorige keren zonder het gebruik van een dildo.