123BLOG-123dildo-123-dildo-buttplug-vibrator-sextoys-seksshop-seksspeeltjes-glass-toys  

 

 

Soorten Dildo's:

Tegenwoordig kun je dildo krijgen van diverse materialen. De meest gangbare zijn gemaakt van rubber, silicone, PVC, vinyl, glas en metaal.

De één vind het harde van glas een geil gevoel geven, de ander vindt de zachtheid van rubber erg lekker. Maar je kunt natuurlijk ook afwisselen: voor ieder moment een andere dildo. Bij 123dildo.com zijn verschillende soorten dildo’s verkrijgbaar.

Hieronder een korte uitleg van de verschillende materialen:

 

Dildo's gemaakt van Silicone, PVC en Vinyl:

Zijn doorgaans glimmend uitgevoerd. Het grote voordeel is dat ze sterk en stevig zijn. Het heeft ook als grote voordeel dat het snel je eigen lichaamstemperatuur aanneemt. Voorverwarmen met warm water is dus meestal niet nodig.

 

Dildo's gemaakt van Rubber:

Zijn erg flexibel en voelen zacht aan. Omdat Rubber een natuurproduct is, kan je niet alle glijmiddelen gebruiken. Sommige glijmiddelen tasten het rubber aan. Wij adviseren dan ook een glijmiddel op waterbasis.

 

Dildo's gemaakt van metaal:

Metaal voelt over het algemeen koud aan. Bij deze coole partner duurt het even voordat dit jouw lichaamstemperatuur aangenomen heeft. Aan de andere kant kan dat een extra sensatie zijn in het spelen met warm en koud. Als je niet van koud houdt, hou de dildo even onder de warme kraan. Ze zijn gemaakt van een speciaal metaal en kunnen met alle soorten glijmiddel gebruikt worden.

 

Dildo's gemaakt van glas:

Een glazen dildo is een dildo voor seksuele bevrediging met een extra dimensie. Door de glazen dildo warm of koud te gebruiken zal dit genotsobject de vagina, of ass doen samentrekken of verwijden. Dit kan een geweldige nieuwe seksuele beleving zijn. Je kan de dildo in warm of koud water leggen, voor het juiste effect.

 

Voorbind Dildo's:

Een voorbinddildo, ook wel strap-on dildo genoemd, is een dildo die je bij het vrijen kunt voorbinden. Het is een sexspeeltje dat lesbiennes gebruiken om hun partner te penetreren. Het grote voordeel van een voorbinddildo is dat je je partner kunt penetreren en tegelijkertijd je handen vrij hebt om haar clitoris of borsten te verwennen.

Zoals zoveel dildo's zijn ook voorbinddildo’s verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren, maten en materialen. Er zijn ook voorbinddildo’s voor mannen. De man kan zijn penis in de dildo steken. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat de man snel klaarkomt en de vrouw graag verder wil. Tevens is deze ook geschikt voor mannen met erectieproblemen of als de vagina te wijd is, of de penis te klein, waardoor de vrouw weinig voelt tijdens de penetratie. Daarnaast is de voorbinddildo ook geschikt voor homoparen, voor een extra dementie.

Schroom niet om te experimenteren. Alleen op deze manier kun je het maximum aan genot uit dildo's halen.

 

  

Hygiëne:

Reinig al jouw seksspeeltjes na gebruik zodat je ze de volgende keer weer schoon en veilig kunt gebruiken. Voor het eenvoudig en hygiënisch reinigen van al je seksspeeltjes gebruik je een toycleaner. In ons uitgebreid assortiment vind je vele toycleaners welke speciaal ontwikkeld zijn om seksspeetjes goed en hygiënisch te reinigen. Kijk voor ons uitgebreid assortiment aan toy cleaners. Voor ieder seksspeeltje hebben we het juiste product.

 

 

 

123DILDO-dildo-buttplug-seksspeeltjes-sextoys-sexshop